Naša ponuda

Masaza Varazdin

Masaže

Tretmani tijela bazirani su većim dijelom na medicinsko-sportske masaže,te thai-yoga i relax masaže za uklanjanje napetosti i bolova u mišićima uzrokovanih stresnim načinom života. Ponuda sadrži i anticelulitne tretmane, bilo ručne anticelulitne masaze ili maderoterapije (klasične ili brazilske)

Tretmani lica i tijela

Njega lica i tijela

U ponudi imamo tretmane njege lica koje radimo sa kozmetikom Martur. Kozmetička linija Martur izrađena je prema pažljivo odabranoj i jedinstvenoj formuli. Proizvodi sadrže aktivne kozmetičke sastojke koji pomažu poboljšanju stanja kože. Aktivni sastojci u proizvodu pomažu u postizanju vidljivih rezultata na koži. Najveći naglasak u formulaciji proizvoda je na odabiru sastojaka. Proizvodi sadrže visok udio prirodnih sastojaka. Visoko kvalitetni sastojci proizvedeni su u Sloveniji i za najzahtjevniju kožu. Svi proizvodi su dermatološki testirani i ne sadrže parfeme i bojila.

Depilacija Varazdin

Depilacije

Svačija koža i dlaka je različita stoga zahtijeva i odgovarajući tretman. Upravo iz tog razloga nudimo različite vrste depilacija kao što je vosak u patronama, depilacija perlama Jax waxa s minimalnim crvenilom nakon tretmana te depilacija šečernom pastom. Posebnost Jax waxa je u tome što se koža tretira prije depilacije hranjivim uljima da bismo je zaštitili te ga zbog toga nazivaju gotovo bezbolnom depilacijom.

Nokti Varazdin

Nokti

Krenite na putovanje samootkrivanja i glamura u našem salonu, gdje redefiniramo umjetnost njege noktiju. Naš opsežan raspon usluga poziva vas da svoju rutinu ljepote proširite na carstvo sofisticiranosti i uživanja